Vi i Sverige borde helt klart vara mer stolta över oss själva än vad vi i regel brukar vara. För faktum är att när det väl kommer till kritan så har vi faktiskt åstadkommit en attans massa genom åren. Ta det här med utvecklingen av Internet och dess marknad till exempel. Inte är det ju konstigt att vi i Sverige alltid hängt med så bra inom den moderna utvecklingen, för vi har ju så många skärpta och kunniga människor här som driver saker och ting framåt.

Bara en sådan sak att vi har utvecklat casino online och en hel spelmarknad är bara det fantastiskt i sig. Och detta är ju bara ett exempel av flera stycken på vad vi i Sverige har utvecklat ute på nätet. Vi ska helt klart vara stolta över alla dessa communitys som finns och som man kan använda sig utav.

Internet och Sverige har helt enkelt en hel del att bidra till allmänheten och man kan bara drömma om hur det kommer se ut om bara 20 års tid. Vad har då förändrats och vad har Sverige velat placera sig vad gäller utveckling och framtoning. Detta återstår helt enkelt att se!