Inredning hit och inredning dit. När det kommer till att inreda så finns det mycket fint att välja mellan, men vet du symboliken i de populäraste tingen du köper hem?

På http://www.lampgallerian.se/ kan du enkelt beställa hem populära lampor som stora glödlampor för att få en sådär industriell känsla och bara genom att bege dig ut i skogen så kan du plocka hem mycket snyggt du kan använda för att få till en naturskön stämning i ditt hem. För när vi lever i en stressig vardag full av måsten och hot så är det nu viktigare än någonsin att få till ett harmoniskt hem. Det finns många trender som knyter an på det mer harmoniska temat med ett fridfullt och vackert hem. Och på den stora inredningsmässan Formex kan du strosa runt och samla inspiration i sommar. Men, innan du gör det kan det vara kul att få koll på symboliken i de ting som du väljer att dekorera ditt hem med.

Från påfågel till ananas

När det kommer till de saker som vi väljer att placera i våra hem så är det ofta att vi köper dem för att vi finner dem vackra och intressant, men vi orkar kanske inte alltid att fundera på vad det är en påfågel står för eller vad det signalerar att ha en ananasburk i hallen. Genom att få större koll blir det ännu mycket roligare att inreda ditt hem.

På Skönahem har de laddat upp med mycket bra fakta om vad olika saker står för. För, visste du att påfågeln symboliserar förnyelse och odödlighet och att det har att göra med att de årligen byter ut sina fjädrar. Ananasen har blivit en spännande dekoration i hem, både att ha som en vacker burk eller som kan få klä en lampa. Den står för gästfrihet och passar sig därav utmärkt för att ha som en välkomnande och vacker sak i en hall. Och det här med att alla finner fågelburar som något fint är kanske inte så fint då en tom bud kan symbolisera ensamhet. Men, om du ändå vill ha en bur så se till att bryt ensamheten genom att öppna dörren till buren. Läs mer på Skönahems sajt och shoppa sedan loss på nätet med allt från lampor till mattor för att få en mer harmoniskt hem.